Politica de confidentialitate

Respectarea dreptului la confidențialitate a datelor cu caracter personal.

Anedi Serv S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Municipiul Bucuresti, sector 2, sos. Iancului, Nr. 29, CUI: RO16572513, prelucreaza date cu caracter personal furnizate de catre Utilizatori/Clienti/Cumparatori in scopul derularii activitatii de comert cu amanuntul prin intermediul magazinului online, www.decoratiuni.anedi.eu.

Anedi Serv S.R.L. respecta dreptul la confidentialitate. Aceasta politica rezuma informatiile identificabile personal pe care le putem colecta prin intermediul website-ului si modul in care putem utiliza aceste date. Anedi Serv S.R.L va culege numai informatii pe care Utilizatorul/Clientul/Cumparatorul le ofera voluntar.

Date cu caracter personal

Datele cu caracter personal ce pot fi colectate sunt: numele, numarul de telefon, adresa de email, adresa sau alte date cu caracter personal in masura in care acestea sunt trimise de catre vizitator prin intermediul formularului de comanda sau prin inregistrarea unui nou Cont in Site. In cadrul paginii personale a Utilizatorului (Contul meu) din site-ul www.decoratiuni.anedi.eu, utilizatorul are posibilitatea sa adauge informatii suplimentare, precum adresa alternativa de e-mail, datele cardului bancar etc. Atunci cand Utilizatorul/Clientul/Cumparatorul plaseaza o comanda, furnizeaza informatii precum: produsul dorit, nume si prenume, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plata, numar de telefon, datele cardului bancar etc. De asemenea, datele de mai sus sunt colectate de Anedi Serv S.R.L. in masura in care aceste date sunt comunicate de vizitator prin telefon.

Scopul prelucarii datelor cu caracter personal

Anedi Serv S.R.L. prin site-ul www.decoratiuni.anedi.eu colecteaza si prelucreaza date cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

  • in scop de vanzare produse online in urma comenzii primite de la Client (prelucrare comenzilor – preluare, validare, expediere, facturare)

  • Crearea si administrarea paginii personale de Utilizator (Contul meu) in cadrul site-ului

  • in scopul solutionarii problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, Produse si Servicii

  • Asigurarea serviciilor de suport pentru raspunderea la intrebarile Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului referitoare la Comenzi, Produse si Servicii

  • In scop de marketing, pentru imbunatatirea permanenta a calitatii Produselor si Serviciilor oferite

  • In scop de marketing – prin folosirea anumitor date ale Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului pentru a identifica comportamentul acestuia in Site si imbunatatirea calitatii Produselor si Serviciilor oferite.

  • In anumite situatii, putem baza activitatile de marketing pe interesul nostru legitim de a promova site-ul www.decoratiuni.anedi.eu si activitatea comerciala. In orice situatie in care folosim informatii privind Utilizatorul/Clientul/Cumparatorul pentru interesul nostru legitim, luam toate masurile necesare pentru ca drepturile si libertatile fundamentale ale Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului sa nu fie afectate.

  • In scop de protectia a site-ului web si a utilizatorilor site-ului www.decoratiuni.anedi.eu fata de atacuri cibernetice

  • In scop de prevenire si detectare a tentativelor de frauda, inclusiv transmiterea unor informatii catre autoritatile publice competente

Cat se pastreaza datele cu caracter personal

In cazul Utilizatorilor/Clientilor/Cumparatorilor care si-au creat un Cont personal pe site, Anedi Serv S.R.L. pastreaza datele cu caracter personal cat timp acestia au contul activ in site-ul www.decoratiuni.anedi.eu .

In cazul Utilizatorilor care au inaintat o comanda fara Cont personal pe site, datele cu caracter personal se pastreaza timp de 1 an de la furnizarea lor catre Anedi Serv S.R.L.

Utilizatorul/Clientul/Cumparatorul are dreptul de a solicita oricand stergerea anumitor informatii sau inchiderea contului, urmand ca Anedi Serv S.R.L. sa dea curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior inchiderii contului, in situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun.

Cui transmitem datele cu caracter personal

Anedi Serv S.R.L. poate transmite date cu caracter personal urmatoarelor categorii de destinatari:

  • Furnizorilor serviciilor de curierat

  • Furnizorilor de servicii de plata/bancare

  • Furnizorilor de servicii IT

  • Furnizorilor de servicii de marketing (Ex: Google Analytics, Google AdWords)

  • Autoritatilor statului (inclusiv dar fara a se limita la autoritati fiscale, autoritati de protectie a consumatorilor, organele statului competente in materie penala, etc.), ca urmare a unei obligatii legale a Vanzatorului.

Accesul la datele cu caracter personal ale Utilizatorilor/Clientilor/Cumparatorilor de catre persoane juridice de drept privat se realizeaza in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, in baza unor contracte incheiate cu acestia.

Drepturi

In conformitate cu prevederile Regulamentului 2016/679/UE, in calitate de subiect de date, orice Utilizator/Client/Cumparator are urmatoarele drepturi:

Dreptul la informare si acces

Orice Utilizator/Client/Cumparator are dreptul de a i se comunica, la cerere, daca datele lui cu caracter personal sunt prelucrate. In cazul in care datele personale sunt prelucrate, acesta are dreptul de a solicita accesarea acestora prin a obtine o copie a datelor cu caracter personal prelucrate.

Dreptul la rectificare

Utilizatorul/Clientul/Cumparatorul are dreptul de a solicita rectificarea datelor sale cu caracter personal incorecte si poate completa datele incomplete cand va considera necesar.

“Dreptul de a fi uitat” sau Dreptul la stergere

Utilizatorul/Clientul/Cumparatorul are dreptul, in conditiile legii, de a solicita stergerea datelor sale cu caracter personal.

Dreptul la restrictionare

Utilizatorul/Clientul/Cumparatorul are dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor sale cu caracter personal. In acest caz, datele pot fi marcate si prelucrate de catre Anedi Serv S.R.L. doar in anumite scopuri.

Dreptul de a retrage consimtamantul

Utilizatorul/Clientul/Cumparatorul are dreptul de a-si retrage consimtamantul in orice moment, atunci cand prelucrarea datelor cu caracter personal in cauza a fost efectuata pe baza consimtamantului.

Dreptul la portabilitatea datelor

Utilizatorul/Clientul/Cumparatorul are dreptul de a primi datele cu caracter personal furnizate, in format structurat, uzual si care poate fi identificat de aparate. Acesta are dreptul de a transmite aceste date unei alte entitati, fara obiectii din partea companiei Anedi Serv S.R.L.

Dreptul la opozitie

Utilizatorul/Clientul/Cumparatorul are dreptul sa se opuna oricand fata de prelucrarea datelor sale cu caracter personal de catre www.decoratiuni.anedi.eu , in special in scop de marketing direct. Acesta poate solicita incetarea prelucrarii datelor in interesul nostru legitim. In urma solicitarii, Anedi Serv S.R.L. se angajeaza sa nu mai prelucreze date cu caracter personal in scopul respectiv. Exercitarea acestui drept nu presupune costuri. Acest drept poate fi invalidat in special daca prelucrarea de date cu caracter personal in cauza este necesara pentru formalitatile aferente incheierii unui contract sau pentru indeplinirea unui contract deja incheiat.

Dreptul de a depune o plangere

Utilizatorul/Clientul/Cumparatorul are dreptul de a depunde oricand o plangere catre Anedi Serv S.R.L. sau catre autoritatea competenta privind protectia datelor: Autoritatea Nationala pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) – www.dataprotection.ro

Fara a va afecta dreptul dvs de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil, si va promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.