Livrare si retur

Livrare

Livrarea catre Client a produselor/serviciilor achizitionate, este efectuata prin intermediul unei firme de curierat rapid. Firma de curierat rapid, prelucreaza date cu caracter personal ale Clientului, exclusiv pentru prestarea serviciilor de transport a produselor achizitionate de acestia de pe website-ul companiei si numai cu respectarea intocmai a prezentului document Termeni si Conditii. De asemenea, tertii parteneri ai firmei de curierat rapid, mandatati pentru indeplinirea serviciilor de transport, care proceseaza date cu caracter personal ale Clientilor, sunt tinuti la respectarea intocmai a termenilor si conditiilor legii cu privire la siguranta prelucrarii datelor cu caracter personal si a prezentului document Termeni si Conditii. In acest sens, firma de curierat rapid poate contacta Clientii prin orice mijloc de comunicare (e-mail, telefon, SMS) in limitele si in scopul prevazut in prezentul articol.

www.decoratiuni.anedi.eu isi asuma responsabilitatea pentru ambalarea corespunzatoare a Produselor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare in vederea livrarii Produselor.

www.decoratiuni.anedi.eu efectueaza livrarea Produselor si prestarea Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.

In cazul in care www.decoratiuni.anedi.eu nu poate executa Contractul din cauza ca Produsul nu este disponibil, www.decoratiuni.anedi.eu va informa Clientul despre aceasta situatie.

Detaliile de livrare a Produselor/Serviciilor incluzand, dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii, nu constituie o obligatie contractuala din partea www.decoratiuni.anedi.eu, fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare dintre parti poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.

Transferul proprietatii Produselor

In afara de cazul in care este agreat de catre www.decoratiuni.anedi.eu si Client diferit, proprietatea asupra Produselor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Clientului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de catre Curier)

Retur

Conform OUG 34/2014, Art.16, lit.(c), Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele: (c) furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar;

In orice alt caz clientul poate returna produsele achizitionate, in urmatoarele situatii:

  • Coletele prezinta deteriorari severe

  • Produsele au fost livrate / facturate gresit

  • Produsele prezinta defecte de fabricatie

  • Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. De asemenea, in conformitate cu art. 7 alin. 1 din OG 34/2014, Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare de la data primirii produsului/produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. In acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cadea, conform legii, in sarcina Clientului.

Clientul se obliga sa notifice www.decoratiuni.anedi.eu, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin telefon sau prin e-mail in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea produselor.

Clientului care a notificat www.decoratiuni.anedi.eu conform art 1, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate in maxim 10 zile lucratoare, la adresa mentionata pe factura, in caz contrar, www.decoratiuni.anedi.eu va considera cererea nefondata/invalida si va refuza returul.

www.decoratiuni.anedi.eu poate sa refuze produsele returnate de catre Clientii sai, daca returul se incadreaza intr-unul din cazurile prevazute in continuare, fara ca acesta din urma sa pretinda daune-interese sau despagubiri:

- In cazul inlocuirii produsului achizitionat cu un alt produs avand alte specificatii sau de un tip diferit

- In cazul in care cererea de returnare pentru oricare din situatiile prevazute in art. 1. are data de expediere a notificarii intentiei de returnare care depaseste termenul de 10 zile lucratoare

- In cazul in care se returneaza un produs avand ca motivatie una dintre situatiile prevazute in art. 1, iar produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (produs deteriorat, urme de purtare, eticheta rupta, etc).

In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client.